Hoewel Kodak met de naam Pixpro SP360 doet vermoeden dat ze een 360-graden camera lanceren, komt Kodak in werkelijkheid met een action cam die is voorzien van een extreme groothoek.

De Pixpro SP360 is voorzien van een lens die in 270-graden beelden kan vastleggen. De ingebouwde 16 megapixel sensor doet dit keurig op Full HD formaat. Door de extreme groothoek krijg je wel wat meer fish-eye vertekening, maar daar staat tegenover dat je nog meer van de wereld om je heen vastlegt.

De Pixpro bevat verder nog een aantal leuke functies waaronder een trigger die werkt op beweging. Zo kun je de Pixpro vastbinden aan een boom en begint hij te filmen wanneer hij bewegingen van dieren detecteert. Ook is het mogelijk om de ingebouwde timelapse functie te gebruiken om mooie timelapsefilmpjes te schieten.

Kodak voorziet de Pixpro SP360 standaard van een onderwaterbehuizing. Daarnaast bevat de camera een statiefschroef waardoor je een groot aantal mounts kunt aansluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.