Honor heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe Honor 6+ naar Nederland zal komen. Daarnaast heeft de smartphone met high-end specs een opvallend non-high-end prijskaartje meegekregen.

Honor kondigde de Honor 6+ aan tijdens het Mobile World Congress. De smartphone is de directe opvolger van de Honor 6 en kent wederom een stevige featureset tegen een prima prijs. Zo bevat het toestel aan de achterkant twee 8 megapixel camera’s om een optimaal scherp plaatje neer te zetten. Beiden zijn voorzien van een F0.95-F16 diafragma en aan de voorkant zit nog eens een derde 8 megapixel camera voor selfies.

De chipset bestaat uit de Kirin925 die 8+1 cores tot haar beschikking heeft in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Bovendien krijg je 32GB aan interne opslagruimte en een micro-SD slot. De gebruiksduur komt van een 3.600mAh accu welke de grootste in een 5,5 inch smartphone zou moeten zijn. Honor schat dat je met normaal gebruik twee dagen door kan op een enkele acculading.

Beschikbaarheid

De Honor 6+ ligt vanaf mei in de digitale schappen voor €399.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.