Bosch koppelt haar laser afstandsmeters aan een slimme app

Vorig jaar mochten we al een laserafstandsmeter van Bosch testen. Een mooi stukje gereedschap door haar vorm en functie. Met de nieuwe generatie blijkt Bosch een enorme stap voorwaarts te zetten.

Het gaat om de nieuwe Bosch PLR 30 C en PLR 50 C. De C uitvoeringen zijn te verbinden met een eigen Measure&Go app op iOS en Android. Die verbinding verloopt via bluetooth. Door een foto van jouw werkruimte te maken, kun je de metingen van de laserafstandsmeter hier aan toevoegen. Hiermee elimineer je het risico op meetfouten.

Bosch-PLR-30-C-PLR-50-C

De PLR 30 C heeft een bereik van 0,05 tot 30 meter terwijl de PLR 50 C een bereik van maximaal 50 meter kent. Bovendien komt het topmodel met een meetpin en een hellingsensor om nog nauwkeuriger te meten. Ook krijg je bij de PLR 5 C een 2,4 inch beeldscherm in plaats van 1,4 inch. De PLR 50 C beschikt ook over een intern geheugen voor 10 metingen.

Ook de levering van de twee verschilt. In beide gevallen krijg je een hoesje en batterijen. Bij de PLR 50 C krijg je ook nog een draagriem.

Beschikbaarheid

De PLR 30 C gaat €109,95 kosten. De PLR 50 C gaat €159,95 kosten. Beide apparaten liggen vanaf deze maand in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.