BenQ heeft met de MW727, MW724 en MX726 een nieuwe serie connected beamers gelanceerd die hoofdzakelijk gericht zijn op de zakelijke gebruiker. Opvallend is onder anderen de aanwezigheid van MHL.

Met behulp van MHL kunnen presentaties en films direct vanaf een smartphone worden bekeken terwijl de smartphone of tablet gewoon wordt opgeladen. Voor nog meer mobiel gemak kan de BenQ Qcast dongle op de HDMI poort worden aangesloten. Deze stelt de beamer dan via het ezCast platform beschikbaar. Verder is de beamer ook via een LAN aansluiting toegankelijk waarbij zowel gebruik gemaakt word van LAN Control als LAN Display. Via 2D Keystone zal de projector het projectieoppervlak corrigeren wanneer de beamer niet helemaal recht op de muur staat gericht.

Het topmodel uit de serie draait op een WXGA (1280×800) resolutie en heeft een lichtopbrengst van 3.700 ANSI lumen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.