Apen vs. Drone bij Burgers’ Zoo, apen winnen…

Met drones kun je prachtige opnamen maken en heb je natuurlijk weinig last van hekken en andere obstakels die ons als mens weghouden. Bij Burgers’ Zoo hebben ze heel veel hekken, wat natuurlijk ideaal is voor een mooie vlucht, maar misschien staan ze er om een reden.

Zoals je op onderstaand filmpje kunt zien, was men bezig om met een drone echt prachtige opnamen te maken van het apenverblijf, tot een aap zich aan de drone begon te irriteren. Het gevolg is dat de aap de drone met een stok uit de lucht werkt. Slimme beestjes die apen 🙂

Eerder deze week was er nog een attractie waar prachtige opnamen zijn gemaakt en wel in het verlaten Land van Ooit. Kijk en geniet van het verwaarloosde pretpark.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.