Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: SanDisk komt met speciale Micro-SD kaart voor dashcams

In tegenstelling tot smartphones en tablets, schrijven en wissen dashcams aan de lopende band data op micro-SD kaarten. Dit zorgt voor snellere slijtage van de microSD kaart. Zeker wanneer de geheugencontroller geen (goede) wear leveling biedt. Reden voor SanDisk om een kaart te introduceren die zich puur richt op dashcams.

De nieuwe, witte microSDXC kaart van Samsung is geoptimaliseerd Voor dit dashcam gebruik. SanDisk staat ervoor dat de 64GB kaarten 10.000 uur mee moeten gaan. Opvallend genoeg gaan de 32GB kaarten maar 5.000 uur mee. De helft kleiner, maar ook de helft minder lang bruikbaar dus. Welk zijn beide kaarten class 10, dus kunnen minimaal een constante datastroom van 10MB per seconde verwerken.

Beschikbaarheid

Momenteel kennen we alleen de dollarprijzen voor deze twee kaarten. De 32GB moet $84,99 gaan kosten en de 64GB moet $149,99 gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.