Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

QNAP laneert een nieuwe Intel Celeron NAS

Met de TS-251C komt QNAP met een knappe 2-bay NAS op basis van een relatief sterke Intel Celeron processor. Combineert dit met de aanwezigheid van een HDMI uitgang en je hebt een sterke mediaplayer of zelfs desktop computer (afhankelijk van de configuratie).

De TS-251C draait op een dual-core Intel Celeron processor die op 1,42GHz is geklokt. Naast deze processor zit nog eens 1GB aan DDR3L werkgeheugen. Er is één gigabit LAN poort, 1 USB 3.0 poort en er zijn twee USB 2.0 poorten.

QNAP-TS-251C-Achterkant

Door gebruik van HD Station is het mogelijk om apps als Kodi (voorheen XBMC) te draaien, maar met de virtualisatie software van Qnap is het ook mogelijk om een compleet besturingssysteem als Windows op deze HDMI poort te draaien. Ter beveiliging van persoonlijke data is de data op de NAS te coderen. De lees- en schrijfsnelheid zou rond de 112MB per seconde moeten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.