PK K’isauve biedt USB 3.1C ondersteuning

De nieuwste Macbooks hebben het… De nieuwste Chromebooks hebben het en binnenkort hebben ook de nieuwste smartphones het. Ik heb het over de nieuwe USB Type C aansluiting. Een nieuwe, kleinere USB plug die je ook ondersteboven kunt aansluiten.

Als één van de eerste USB Type C gadgets kwamen we de PK K’isauve tegen. Zoals PK zelf zegt, een 3-in-1 Smartphone Survival Kit. Deze gadget bevat namelijk een USB 3.1C datakabel met Lightning of micro-USB aansluiting aan de andere kant. Een externe dataopslag van maximaal 128GB en een accu om als powerbank te dienen. Handig!

Beschikbaarheid

De PK K’isauve is een IndieGoGo. Vanaf $39 doe je al mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.