HomeWizard organiseert Smartwatch Hackathon

9 mei organiseert HomeWizard een hackathon voor iedereen die apps voor smartwatches kan ontwikkelen. Met de komst van de Apple Watch ziet HomeWizard potentie om haar domotica platform uit te bereiden naar slimme horloges en daar kunnen ontwikkelaars bij helpen.

Tijdens de hackathon kunnen app ontwikkelaars en het team van HomeWizard op verkenning om de mogelijkheden van de smartwatch binnen het domotica platform van HomeWizard te vergroten. Denk aan een app waarmee je jouw favoriete schakelaars kunt omzetten of een app die meet dat jouw lichaamstemperatuur te hoog is en daarom de HeatLink even een tikkie lager zet.

Hoewel de details van de Hackathon nog niet bekend zijn, geeft HomeWizard wel aan dat ze zich niet beperkten tot de Apple Watch (die komt hier voorlopig toch niet in de winkels). Ook de Pebble en Android Wear zijn interessant.

Update 01-05-1015: Inmiddels zijn de details bekend en kan er ingeschreven worden. Check de speciale pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.