Ze deden het jaren met Beats by Dre, (net als HTC) maar nu Dre’tje zijn miljoenen aan het tellen is bij Apple, kwam bij HP een nieuwe vacature vrij voor het leveren van een premium geluid. Speakerfabrikant Bang & Olufsen is nu in dit gat gesprongen.

Bang & Olufsen gaat onder het B&P Play merk haar geluid naar de laptops, tablets en ander accessoires met geluid van HP brengen. B&O’s rol in de samenwerking zit hem vooral in het tunen van de speakers in HP computers en tablets. Op die manier moeten deze apparaten in staat zijn om een goed geluid te reproduceren wanneer je naar films kijkt of muziek luistert. Natuurlijk moeten we daarbij wel bedenken dat tablets en laptops gewoon erg weinig ruimte hebben voor een goede klankkast en dat B&O niet in staat zal zijn de wetten van de natuurkunde te breken. Verwacht dan ook vooral een gebalanceerd geluid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.