GadgetGear.nl

Playstation trekt de YouTube app van de PS Vita

Het was één van de sterke apps bij de lancering van de PS Vita; de aanwezigheid van de YouTube app. Nu, enkele jaren later, zet Sony Playstation de ondersteuning van deze gewaardeerde app stop.

In plaats van de app moeten gebruikers na 20 april gebruik maken van de YouTube website als je filmpjes op hun Vita willen kijken. De YouTube App zal dan niet meer te downloaden zijn uit de Playstation Store en er zullen geen updates meer voor komen. Wat de reden voor deze aanpassing is, is nog niet bekendgemaakt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten