Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LG noemt de prijs en verkoopdatum van de G Flex 2

Tijdens de CES kondigde LG de komst van de G Flex 2 aan. De opvolger van de originele G Flex die eigenlijk maar één probleem kende. Het buigbare display kende een te lage resolutie en liet tijdens onze review de nodige ruis zien. Met de G Flex 2 komt LG met een nieuw display dat meteen een hoge resolutie meekrijgt.

De LG G Flex 2 is voorzien van een 5,5 inch gebogen display en draait op de relatief nieuwe, en snelle, Qualcomm SnapDragon 810 chipset. Daarmee krijg je van LG een 2GHz octacore processor met 2GB aan DDR4 werkgeheugen in handen. De eerste reviews van deze chipset zijn veelbelovend, dus qua snelheid zal het zeker goed zitten. De vraag blijft wat LG heeft gedaan met het display. Als LG het display van de LG G Flex 2 kwalitatief heeft weten te verbeteren kan deze weleens hoog op de verlanglijstjes landen.

Hoe dan ook, we weten nu dat het toestel de adviesprijs van €699 heeft meegekregen. Je mag het toestel in maart bij T-Mobile verwachten. In België heeft LG afspraken gemaakt met Vanden Borre en Coolblue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.