Asustor laat je jouw NAS installeren en beheren vanaf jouw smartphone

Asustor heeft haar AiMaster app aangekondigd. Deze nieuwe app laat het toe om de installatie en het beheer van Asustor NAS systemen via jouw smartphone te regelen. Een echte computer is dus niet langer nodig.

Asustor heeft al langer een enorme suite met apps voor haar NAS systemen, maar het installeren van een Asustor NAS moest altijd gewoon via een computer en een browser. Met de nieuwe AiMaster app is dit dus niet langer nodig. Gewoon een smartphone of een tablet bij de hand hebben is voldoende.

Beschikbaarheid

Asustor zal de Android versie van AiMaster in het tweede kwartaal van dit jaar lanceren. Daarna volgt de iOS versie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.