Asus noemt haar nieuwe T300 Chi de ultieme laptop en tablet in één. Hoe dan ook, de specs van deze nieuwe Transformer zijn indrukwekkend te noemen. Bovendien heeft Asus de T300 Chi, net als de T100 Chi, opgetrokken uit aluminium om zo een stevig en mooi uiterlijk neer te zetten.

Het display deel van deze 2-in-1 meet 7,6mm dik en het geheel weegt 720 gram. Daarmee is de T300 Chi heerlijk licht. De aansluiting tussen tablet en toetsenbord is op basis van magneten en de verbinding verloopt via bluetooth. Het fullsize toetsenbord beschikt ook over een touchpad.

Onder de motorkap heeft Asus een Intel Core M processor liggen en een accu die een gebruiksduur van 8 uur moet opleveren. Het 12,5 inch IPS display heeft een resolutie van 2560×1440 pixels. De T300 Chi draait op Windows 8.1 en komt met een jaar Office 365. Asus komt met verschillende uitvoeringen waaronder een zakelijk model. Deze zakelijke uitvoering beschikt over Windows 8.1 Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.