Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Windblocker reduceert windgeruis

Te midden van heel veel innovatie geweld in Las Vegas, staat er opeens een aardige stand van een Nederlands product: Windblocker. Een piepschuim balletje met ingebouwde klem voorkomt het geruis van harde wind bij bellen of filmen met een smartphone of tablet.
DSC06256

Een paar jaar geleden liepen we zelf met het product idee rond om een stukje stof met stickertje op de markt te brengen om beter geluid te realiseren bij filmen met smartphones, tablets en kleine camera’s. Het probleem en de oplossing waren ons al bekend. Op professionele beurzen zoals IBC zagen we enkele oplossingen die toch steeds te duur of complex waren. En dan is er opeens een geniaal product: Windblocker. Industrie vormgevers kunnen dit product als voorbeeld nemen van eenvoud. Een oplossing met de eenvoud van een paperclip voor een probleem wat veel consumenten herkennen. De makers blijken Friezen die nu de Telecom en relatiegeschenk beurzen gaan bestormen met hun vinding.

verpakkingen-site-241x300Windblocker is zo simpel en effectief dat je er moeilijk een lang verhaal over kan schrijven. Het klemmetje zet je op de plek waar de microfoon zit en windlawaai wordt minder. Het klemmetje pas prima op de hoesjes die we op de Sony Z3compact en iPhone5 gebruiken. De bolletjes zijn in diverse kleuren beschikbaar. De bolletjes worden geleverd in handige Eurolock retail verpakkingen of een fraaie geschenkverpakking in de vorm van een transparante kubus.

Voor wie er een zakelijk geschenk van wil maken is het mogelijk om een variant te bestellen met logo. De vorm is dan afwijkend; vierkant of rechthoek. Natuurlijk afhankelijk van het logo. Super leuk, simpel en handig. Jammer dat we dat niet zelf zo hebben kunnen bedenken 😉

De advies consumentenprijs voor de WINDBLOCKER is € 4,99 ( in blisterverpakking ) en € 6,99 ( in Gift- Box verpakking). Verder komen de makers in de loop van dit jaar ook nog met een PRO versie met een consumenten adviesprijs van € 9,99. Het is natuurlijk een kwestie van tijd voordat we de Chinese kopieën kunnen vinden bij Aldi, Blokker, Action etc. Wij hopen oprecht dat de patenten goed dicht gespijkerd zijn en dat kopie gedrag niet beloond wordt. Er is natuurlijk maar 1 echte; en die komt uit Nederland.

afbeelding_corpo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.