S-Charger lanceert haar Style serie powerbanks

Tussen het CES geweld door kwam het Nederlandse S-Charger afgelopen week met een nieuwe serie powerbanks. Powerbanks die qua design enorm weten op te vallen. Less is more, maar dan wel met een leuk kleurtje.

De meest opvallende modellen is de serie van 10.000mAh powerbanks. Deze zien eruit als een accu waarvan de polen de bijgeleverde micro-USB stekker verhullen. Ter vergelijking, een iPhone 6 kan hiermee bijna zes keer worden opgeladen. Een Sony Xperia Z3 ruim drie keer of een Yotaphone 2 vier keer.

Met de helft van de capaciteit komt S-Charger ook met een 5.000mAh model. Qua design volgt deze de 10.000mAh accu’s, maar de micro-USB kabel is hier geen onderdeel meer van. Daarnaast komt S-Charger met de zeer kleine 3.000mAh variant.

Beschikbaarheid

Alle modellen zijn verkrijgbaar in het geel, rood, groen en blauw. Ze liggen nu in de (digitale) schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events