Rollei introduceert twee beveiligingscamera’s

Het Duitse Rollei heeft twee nieuwe beveiligingscamera’s aangekondigd voor in en om het huis. Het gaat om de Rollei SafetyCam-10 HD en Rollei SafetyCam-20 HD. Beiden zijn compatible met de Rollei cloud, maar ook met de NAS systemen van Synology en QNAP.

Zowel de Rollei SafetyCam-10 HD als de Rollei SafetyCam-20 HD nemen op in 720 met 25 frames per seconde. De camera’s zijn voorzien van infrarood filters en infrarood verlichting om ook in het donker op te nemen. Wanneer de camera’s beweging detecteren kunnen ze bovendien een e-mail sturen met zes foto’s. Deze beelden zijn ook toegankelijk via de Rollei cloud. Handig wanneer inbrekers er met jouw NAS vandoor gaan ;-).

De Rollei SafetyCam-10 HD is het indoor model dat 360-graden kan draaien en 90-graden kan kantelen. De 9 IR LED’s hebben een bereik van 15 meter.

De Rollei SafetyCam-20 HD is het outdoor model met een eigen LAN aansluiting en een draaihoek van 60 graden. 24 IR LED’s geven ’s nachts een bereik van 20 meter.

Rollei-SafetyCam-20-HD

Beide camera’s voldoen aan het profiel van de Foscam FI8908. Op servers van QNAP en Synology dien je dat profiel te gebruiken om de camerabeelden op te kunnen slaan.

Beschikbaarheid

De Rollei SafetyCam-10 HD is vanaf februari te koop voor €129,99. De De Rollei SafetyCam-20 HD ligt ook in februari in de winkel voor €159,99.

Eén reactie

  1. Sorry! Maar ik kies liever voor camerabewaking met interne sd kaart, heb ik ook geen NAS nodig. Cloud is mooi, maar niet handig voor trage internetverbindingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.