Earin start verkoop kleinste bluetooth stereo headset

Ultraklein is hij, de nieuwe bluetooth headset van Earin. Zo klein dat zelfs de verbinding tussen het linker en rechter oor draadloos is. Alle elektronica en de accu’s zitten in de oordopjes zelf weggewerkt.

De Earin headset zelf bestaat dan ook enkel uit twee oordopjes. Deze krijgen ondersteuning van een speciaal doosje waarin je ze opbergt om op te laden. Dit doosje heeft ook een eigen accu zodat je de oordopjes kunt opladen zonder dat het doosje aan het stopcontact hoeft te liggen. De accu’s van de oordopjes zijn immers heel klein.

Earin-Doosje

De Earin dook voor het eerst op, op Kickstarter. Daar wist het bedrijf bijna een miljoen pond op te halen om het product te kunnen lanceren. De eerste 1.000 oordopjes zijn in een half uur uitverkocht geraakt. Het is dus even wachten op een nieuwe lading wanneer je een setje zou willen.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.