GadgetGear.nl

Earin start verkoop kleinste bluetooth stereo headset

Ultraklein is hij, de nieuwe bluetooth headset van Earin. Zo klein dat zelfs de verbinding tussen het linker en rechter oor draadloos is. Alle elektronica en de accu’s zitten in de oordopjes zelf weggewerkt.

De Earin headset zelf bestaat dan ook enkel uit twee oordopjes. Deze krijgen ondersteuning van een speciaal doosje waarin je ze opbergt om op te laden. Dit doosje heeft ook een eigen accu zodat je de oordopjes kunt opladen zonder dat het doosje aan het stopcontact hoeft te liggen. De accu’s van de oordopjes zijn immers heel klein.

Earin-Doosje

De Earin dook voor het eerst op, op Kickstarter. Daar wist het bedrijf bijna een miljoen pond op te halen om het product te kunnen lanceren. De eerste 1.000 oordopjes zijn in een half uur uitverkocht geraakt. Het is dus even wachten op een nieuwe lading wanneer je een setje zou willen.

2 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten