GadgetGear.nl

CES: UE introduceert de Megaboom en nieuwe software Boom

De UE Boom blijft een succesnummer voor Ultimate Ears. Het is dan ook geen verrassing dat UE tijdens de CES met een tweede speaker uit de serie is gekomen. Deze nieuwe speaker heeft de naam Megaboom meegekregen. Daarnaast zorgt nieuwe software ervoor dat je meer dan 10 UE Boom speakers aan elkaar kunt koppelen.

Net als bij de UE Boom, is de Megaboom zo ontwikkeld dat het geluid 360-graden rondom hoorbaar is. De akoestische skin die UE voor de speaker heeft ontwikkeld is waterproof en vlekbestendig. De Megaboom is groter, maar weegt minder dan 900 gram. De accu in de Megaboom gaat 20 uur mee en het bluetooth bereik ligt op 30 meter. De UE Megaboom is aan andere Boom en Megaboom speakers te koppelen.

De Boom speakers kenden al de DoubleUp functie om twee speakers aan elkaar te koppelen. Met de nieuwste CSR software voor deze speakerfamilie is het mogelijk om meer dan tien van deze speakers aan elkaar te koppelen.

Beschikbaarheid

De UE Megaboom ligt deze maand nog in de winkel voor €399.

Reageren