GadgetGear.nl

CES: UE introduceert de Megaboom en nieuwe software Boom

De UE Boom blijft een succesnummer voor Ultimate Ears. Het is dan ook geen verrassing dat UE tijdens de CES met een tweede speaker uit de serie is gekomen. Deze nieuwe speaker heeft de naam Megaboom meegekregen. Daarnaast zorgt nieuwe software ervoor dat je meer dan 10 UE Boom speakers aan elkaar kunt koppelen.

Net als bij de UE Boom, is de Megaboom zo ontwikkeld dat het geluid 360-graden rondom hoorbaar is. De akoestische skin die UE voor de speaker heeft ontwikkeld is waterproof en vlekbestendig. De Megaboom is groter, maar weegt minder dan 900 gram. De accu in de Megaboom gaat 20 uur mee en het bluetooth bereik ligt op 30 meter. De UE Megaboom is aan andere Boom en Megaboom speakers te koppelen.

De Boom speakers kenden al de DoubleUp functie om twee speakers aan elkaar te koppelen. Met de nieuwste CSR software voor deze speakerfamilie is het mogelijk om meer dan tien van deze speakers aan elkaar te koppelen.

Beschikbaarheid

De UE Megaboom ligt deze maand nog in de winkel voor €399.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten