GadgetGear.nl

CES: Sony toont nieuwe Google Glass-achtige concepten

Op de Sony booth van de CES toont Sony vandaag ook de nodige concepten waaraan het werkt. Zo werkt Sony al langer aan VR brillen, maar vandaag liet het ook enkele ontwerpen zien van Google Glass-achtige brillen.

Zo presenteerde Sony onder anderen de SmartEyeglass Developer Edition en de SmartEyeglass Attach!. Die laatste voegt een lensweergavemodule toe aan een standaard bril.

Sony-Smart-B-Trainer

De Sony Smart B-Trainer is een waterbestendige headset met een berg sensoren aan boord die autonoom kan werken. Je hoeft dus geen smartphone meer bij je te hebben om naar muziek te luisteren of om jouw sportieve prestaties op te slaan.

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten