Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Pioneer brengt Android Auto naar het dashboard

Tijdens de CES toonde Pioneer de AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB en AVH-X8700BT in-dash infotainmentsystemen. De drie modellen zijn de eerste infotainmentsystemen van Pioneer die gebruikt kunnen worden met Android Auto.

Android Auto voorziet de AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB en AVH-X8700BT van een intuïtief OS en de spraakbesturing van Android. Hierdoor kun je meer aandacht geven aan de weg in plaats van het bedienen van de muziek of de navigatie.

De AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB en AVH-X8700BT krijgen alleen een 7 inch touchscreen, maar alleen dat van de F77DAB is capacitief. De twee andere modellen zijn drukgevoelig. Verder zijn de systemen uitgerust met een handsfree systeem via bluetooth, Apple CarPlay, MirrorLink, Dual Zone (andere media voor mensen achterin de auto) en een DAB+ tuner.

Beschikbaarheid

Pioneer verwacht de AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB en AVH-X8700BT in maart in de schappen te hebben liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.