Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: LG introduceert de gebogen Flex 2 smartphone

Vorig jaar wist LG al te verbazen met de LG Flex. Een smartphone met een volledig gebogen display. Eerlijk is eerlijk, de schermkwaliteit viel een beetje tegen, maar met de Flex 2 gaan ze voor de rebound en niet alleen het display hebben ze aangepakt.

De LG Flex 2 is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 810 4G chipset die bestaat uit een 2.0GHz octacore processor. Daarmee is de LG Flex 2 meteen één van de snellere smartphones van dit moment. Je krijgt 2GB DDR4 werkgeheugen en afhankelijk van de uitvoering 16/32GB aan interne opslag met de optie tot het plaatsen van een MicroSD kaartje.

Het display heeft nu een doorsnede van 5,5 inch dat wederom gebogen is, maar nu Full HD. Dat is 403 pixels per inch. De camera achter heeft een 13 megapixel sensor meegekregen met LG’s OIS+ Laser Auto Focus. Voor krijg je een 2.1 megapixel camera voor selfies.

De LG Flex 2 gaat 152 gram wegen en krijgt een 3.000mAh fast charge accu. Deze accu is in 40 minuten tot 50% te laden. Hij draait op Android 5.0, beschikt over NFC, Dual-band WiFi ac en bluetooth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.