Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: Kingston’s HyperX komt met snelle PCIe SSD’s

Kingston bouwde al jaren snelle SSD’s, maar gaat nu ook de desktop PC gebruikers bedienen. Met de nieuwste generatie PCIe SSD’s van Kingston HyperX zit je niet langer vast aan het snelheidslimiet van de SATA 600 standaard.

Vanaf februari komt Kingston met deze supersnelle PCIe SSD’s op de markt. De SSD’s op basis van PCIe kunnen een schrijfsnelheid van 1.000MB per seconde behalen en een leessnelheid van 1.400 MB per seconde. Onder de SATA 600 standaard zou Kingston dit nooit kunnen realiseren omdat de standaard beperkt is tot 600MB per seconde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.