Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: Kent Displays toont twee nieuwe Boogie Board eWriters

De BoogieBoard eWriters zijn het milieuvriendelijke alternatief op het traditionele kladblok. Tijdens de CES liet Kent Displays twee nieuwe modellen zien. De Jot 8.5 die de oude Jot 8.5 opvolgt en de Play ‘n Trace waarmee kinderen afbeeldingen kunnen overtrekken op een rond, gekleurd display.

Boogie Board Play n’ Trace

De Boogie Board Play n’ Trace (boven afgebeeld) richt zich op de speelgoedmarkt en daarmee kunnen we meteen de vrolijke kleuren van de Boogie Board Play n’ Traceverklaren. De vorm is zo gemaakt dat kinderen deze gemakkelijk vast kunnen houden. Door een doorzichtig display te gebruiken, kunnen kinderen onderliggende vormen overtrekken. Er komt ook een begeleidende app om kinderen te leren tekenen.

Boogie Board Jot 8.5

De Boogie Board Jot 8.5 vervangt de oude Boogie Board Jot 8.5 die we al eens hebben beoordeeld. Het LCD display dat Kent Displays in de Boogie Board Jot 8.5 heeft gelegd is 50% helderder dan voorgaande modellen.

Boogie-Board-Jot-8.5

Boogie Board Sync

Naast de twee nieuwe Jot tablets, heeft Kent Displays ook de nieuwe iOS app voor de Boogie Board Sync gepresenteerd. De app bevat een nieuwe live modus met ingebouwde webserver. Hierdoor kunnen andere gebruikers via een browser op het iOS apparaat inloggen en live zien wat men op de Sync aan het tekenen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.