Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: BeeWi komt met een complete line-up connected speelgoed

De CES is nog een paar dagen van ons verwijderd, maar de eerste persberichten stromen onze mailbox al binnen. Zo zal het Franse BeeWi met een hele serie connected speelgoed op de CES staan.

Bluetooth Mini Robot

De BBZ150 is een Bluetooth Mini Robot. De kleine robots worden aangestuurd via een directe bluetooth verbinding. Door gebruik te maken van bluetooth is het geen probleem om met meerdere gebruikers, meerdere robots aan te sturen.

BeeWi-Robot

Mini Cooper S Bluetooth Car

Het assortiment bestuurbare auto’s wordt aangevuld met onder anderen een replica van de Mini Cooper S Bluetooth Car. Ook deze auto’s stuur je direct aan via bluetooth. Naast deze Mini komt BeeWi met nog een hele serie replica’s. Iedere replica gaat €29,90 kosten.

BeeWi-Mini-Cooper-S

Wifi Camera Buggy

De BWZ200 Wifi Camera Buggy is een bestuurbare buggy op basis van WiFi en heeft meteen ook een camera aan boord. Helaas betreft het een VGA camera, maar leuk is het wel. De Wifi Camera Buggy gaat €99,90 kosten.

BeeWi-Buggy

Helicopters

Ga je liever de lucht in, dan komt BeeWi met twee helicopters. Één met vechtfunctie en de andere niet. Beiden zijn voor gebruik binnenshuis. De helicopters met vechtsysteem kunnen elkaar bevechten met behulp van een infrarood kanon en niet met echte projectielen zoals bij AirHogs.

BeeWi-Connected-Helicopter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.