CES: Alcatel introduceert de (Palm) Pixi en een smartwatch

Eerder deze week wisten we je al te melden dat Alcatel via een omweg toegang heeft gekregen tot het merk Palm. Het laatste toestel dat Palm bouwde was de Palm Pixi. Een toestel op WebOS (dat inmiddels van LG is). De nieuwe Pixi 3 zal worden verkocht met Windows Phone, Android en FireFox OS en nog meer schermformaten.

Dat Alcatel Onetouch de nieuwe Pixi misschien onder de naam van Palm op de markt gaat brengen zou verklaard kunnen worden door bovenstaande afbeelding van de Pixi 3 modellen. Daar zien we dat de Android variant weliswaar weer eigen knoppen onder het display heeft gekregen, maar deze knoppen komen niet overeen met het afwijkende design dat Alcatel Onetouch tot nu toe op haar Androids gebruikte.

De (mogelijk nieuwe) Palm Pixi 3 zou in vier verschillende schermformaten op de markt komen. Een 3,5 inch versie op 3G en 4 inch, 5inch en 5,5 inch versies met 4G. Met drie verschillende besturingssystemen en vier verschillende schermformaten valt dus aardig wat te kiezen. En dan komt Alcatel (of Palm) ook nog met verschillende kleuren covers.

Alcatel Onetouch gaat tijdens de CES ook haar Watch serie smartwatches presenteren. Net zoals bij haar smartphones, gaat het Alcatel Onetouch erom met budgetvriendelijke modellen te komen. Misschien ook dé reden dat Alcatel vrij laat is ten opzichte van de premium merken.

Alcatel-Watch

Alcatel’s Watch lijkt niet op Android Wear te draaien, maar een ander OS. Dit deed Sony Mobile ook met haar pionierswerk op het gebied van smartwatches en leverde een goedkoop horloge op dat meerdere dagen met haar accu deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events