ZyXEL introduceert de dual-core NAS540 NAS

Met de NAS540 komt ZyXEL met een nieuwe NAS serie op basis van een 1,2GHz dual-core chipset. Met 1 GB aan werkgeheugen is het niet alleen mogelijk om er een partij bestanden op te zetten, maar ook om apps te draaien.

Het belangrijkste hierin is de mogelijkheid om ZyXEL’s versie van mycloud te draaien. Hierdoor kun je wereldwijd bij jouw bestanden komen en heb je eigenlijk je eigen dropbox. Door gebruik te maken van de vier harddrive sleuven, is er ruimte voor maximaal 24TB aan opslagruimte (4x6TB op RAID 1). Een SD kaartlezer zorgt ervoor dat je foto’s snel overzet naar de ZyXEL NAS540 en twee USB 3.0 poorten aan de achterkant geven snelle toegang tot USB sticks en andere apparaten.

ZyXEL verwacht in het eerste kwartaal van 2015 een grote software update uit te brengen die ook ondersteuning gaat bieden voor Apple AirPlay en Google ChromeCast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.