Ook Asustor komt met snelle Intel Celeron NAS systemen

Na QNAP gaat ook Asustor snelle NAS systemen bouwen die ideaal zijn voor mediajunkies. De nieuwe NAS servers draaien namelijk op dual- en quad-core Intel Celeron processors.

De onderkant van de nieuwe, snellere, serie bestaat uit de AS5002T en AS5004T. Respectievelijk met 2 of 4 sledes voor harddrives. Beide systemen bevatten 1GB aan werkgeheugen, uitbreidbaar tot 8GB. De Intel Celeron processor betreft een dual-core op 2,4 GHz. De systemen bevatten twee LAN aansluitingen, 3 USB 3.0 aansluitingen, 2 USB 2.0 aansluitingen en 2 eSATA aansluitingen. Daarnaast sluit je hem via HDMI direct aan op je TV en via S/PDIF op je audioset.

De AS5102T en AS5104T zijn uitgevoerd met quad-core 2.0GHz Celeron processors en krijgen standaard al 2GB aan werkgeheugen. Deze modellen beschikken ook over een IR ontvanger voor een afstandsbediening en een LCD display om de status van de server op af te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.