HP en Autodesk gaan samenwerken op het gebied van 3D printers

Na een succesvolle samenwerking tussen Dremel en Autodesk, gaat Autodesk ook samenwerken met printerfabrikant HP. Hoewel HP prominent aanwezig is in het printen op het platte vlak, heeft het bedrijf nog geen reputatie op weten te bouwen als het gaat om 3D printing, al doen ze al wel het één en ander.

Voor Autodesk is dit heel anders. Autodesk maakt al jaren software voor het ontwerken van 3D modellen en ontwikkelde zelf ook al de Spark 3D printer. HP brengt voor deze samenwerking haar Multi Jet Fusion technologie naar Autodesk. Hieronder valt onder anderen het 3D printen in Full Color. Iets dat in ‘goedkope’ 3D printers nog niet echt mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.