Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Franke komt met de Maris design afzuigkappen

Franke, die jongens van die slimme kraan, komen nu ook met een bijzondere serie afzuigkappen. De Maris lijn is strak weg te werken en goed schoon te houden.

Maris Plus

De Maris Plus (boven afgebeeld) is vlak weg te werken in een plafond of onder een keukenkastje. Aan de onderkant is deze afgewerkt met glas. De afzuigkap is voorzien van dimbare LED verlichting. De motor van de Maris Plus moet 85% energiezuiniger zijn dan reguliere motoren.

Het bedieningspaneel van de Maris Plus is onzichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer je deze aanraakt, zal deze pas oplichten. Daarnaast levert Franke een IR afstandsbediening. Het is jammer dat er nog geen App bediening is ;-).

Maris Built-in / Built-Under

De Built-in/Built-Under modellen zijn uitgevoerd met wit glas. Het gaat om recirculatie units, dus een ventilatiekanaal aanleggen is niet nodig. De kap zuivert de lucht en blaast deze terug de keuken in. Ook hier in weer gebruik gemaakt van een energiezuinige motor.

Maris-Built-Under

Maris T-Shape

Tenslotte zijn er ook de traditionele T-modellen voor wandmontage en montage boven kookeilanden. Ook hier meer met gebruik van glas, dimbaar LED licht en een energiezuinige motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.