Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

BigBen introduceert twee opvallende audio producten

BigBen Interactive heeft vandaag twee nieuwe audio producten aangekondigd. Het gaat om een platenspeler in retro design en een multimedia tower met een gecombineerd vermogen van 60 Watt.

BigBen Interactive Platenspeler

De nieuwe platenspeler heeft een uiterlijk dat je terugbrengt naar de jaren 60, maar dan met het design van nu. Zo krijg je wel een toerental dat in drie standen regelbaar is (zo ging dat nou eenmaal), maar ook keurig een hoofdtelefoonaansluiting, een CD speler en een USB ingang voor MP3’s. Ook is het mogelijk om LP’s direct naar MP3 te rippen. BigBen Interactive levert de platenspeler met afstandsbediening.

Platenspeler cd grijs met New York

BigBen Interactive Multimedia Tower

De MultiMedia Tower van BigBen Interactive is een bijzondere speaker waarbij vooral het design opvalt. Hoewel de toren in zwart verkrijgbaar is, zijn er ook diverse prints om uit te kiezen.

De Multimedia Tower is uitgerust met een 30 Watt sub en 2x 15 Watt speaker sets. Er is een equalizer en de mogelijkheid om je smartphone via USB aan te sluiten. Wil je draadloos genieten, dan kun je ook bluetooth gebruiken.

BigBen-Tower

Beschikbaarheid

De BigBen platenspeler gaat €99 kosten. De Tower €149.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.