12 Monkeys eerste TV serie met Hue lichtspoor

Heb je een Hue verlichtingssetje in huis en een moderne Ambilight TV, is de kans groot dat je de twee al aan elkaar kunt koppelen waardoor films en series letterlijk een beleving in de hele huiskamer neerzetten. Met 12 Monkeys moeten ook kijkers met andere merken TV’s van deze sensatie kunnen genieten.

TV zender SyFy heeft speciaal voor de serie 12 Monkeys een lichtspoor laten ontwikkelen die de Hue lampen direct zal aansturen. Door gebruik van een lichtspoor in de serie zelf hebben de makers van de serie meer controle over de lampen dan wanneer deze als verlengstuk van ambilight dienen. Zo gaan de lampen onder anderen reageren op apengeluiden.

Hoe de verbinding technisch tot stand gaat komen is nog niet bekend. Mogelijk zal SyFy een webapp lanceren die gelijktijdig met het uitzenden van de serie het lichtspoor naar de Hue hub zal streamen. Of dit ook gaat werken bij het kijken van de serie via on demand diensten en/of Blu-Ray schijfjes is ook nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events