Teufel introduceert de Cinebar 52 THX soundbar

Met de Cinebar 52 THX komt Teufel met een opvolger voor haar Cinebar 51 THX. De Cinebar 52 THX is THX gecertificeerd en kan met Dolby overweg. Daarnaast is de set uitgerust met een externe subwoofer voor de lage tonen.

De Cinebar 51 THX was de eerste soundbar die een THX certificering wist te ontvangen. De Cinebar 52 THX beschikt ook over deze certificering en is dan ook in staat om minimaal 100db aan bioscoopgeluid te reproduceren. De Cinebar 52 THX is een 2-kanaals speaker met twee 25mm tweeters en 100mm mid-range drivers. Het gehele vermogen ligt op 350 Watt met een dynamisch bereik dat start op 35Hz. De behuizing is van aluminium wat ten goede komt van de geluidskwaliteit.

De Cinebar 52 THX beschikt over vier schakelbare HDMI 1.4b ingangen met ondersteuning voor CEC en ARC. Hierdoor is de Cinebar 52 THX te bedienen met behulp van de TV afstandsbediening.

Voor wie alleen geluid over de Cinebar 52 THX wil pompen, krijg je nog eens 2 digitale COAX ingangen, 2 digitale optische ingangen en een 3,5mm analoge audio ingang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.