Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook Honeywell’s Round Connected heeft nu IFTTT ondersteuning

Na de Honeywell Evohome, gaat ook de Round Connected een stuk slimmer worden door de integratie met het IFTTT platform. Door de Round Connected met IFTTT te verbinden ontstaan allerlei nieuwe mogelijkheden om dynamisch de temperatuur te regelen.

Zo wordt het nu mogelijk om op basis van geolocatie van je smartphone de temperatuur te verhogen of te verlagen. Bijvoorbeeld wanneer je het huis in of uit loopt. Je kunt de klokfunctie van IFTTT gebruiken om je schema’s aan te maken als vervanging van de interne schema’s van de Round Connected en je kunt compleet andere apparaten de controle over de Round Connected geven.

Zo kun je bijvoorbeeld de Jawbone UP24 gebruiken om de verwarming omlaag te zetten wanneer je naar bed gaat en de temperatuur omhoog te gooien wanneer je weer wakker wordt. Ook wanneer een Nest Protect rookmelder een CO2 alarm geeft, zou je de Round Connected automatisch de opdracht kunnen geven om de CV niet meer te laten verwarmen. Hiermee neemt de veiligheid in huis direct toe. Ook zou je een Blink(1) USB lampje kunnen laten oplichten wanneer de Round Connected de ideale temperatuur voor in huis heeft bereikt. De mogelijkheden zijn enorm… Check het Round Connected kanaal zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.