Mio combineert dashcam en navigatie met lifetime maps

De nieuwste generatie MiVeu dashcams van Mio, komt het bedrijf ook met een combinatie van dashcam en navigatie. Het Mio Combo 5107 LM vertelt niet alleen de weg, maar maakt ook opnamen bij noodgevallen.

Door deze combinatie is de Mio Combo 5107 LM één van de eerste dashcams met een 5 inch display. Hierdoor zijn de beelden van de 720p HD camera beter terug te kijken. Wanneer de G sensor in de Mio Combo 5107 LM een plotse beweging detecteert, zal de camera automatisch de opname opslaan en beveiligen tegen overschrijven.

De Mio Combo 5107 LM krijgt haar kaarten wederom via TomTom en zolang je het apparaat gebruikt krijg je vier keer per jaar updates aangeboden. Om slimme routes te bedenken maakt Mio ook gebruik van de IQ Routes technologie van TomTom. Ook krijg je standaard een overzicht van de vaste flitsers bij de kaarten. Via LearnMe Pro zal de Mio Combo 5107 LM inschattingen van rijtijden baseren op jouw rijstijl.

De kaarten in de doos zijn van Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland en MRE (Hoofdwegen van Europa): Albanië, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, Servië en Wit-Rusland. Mio levert een 8GB microSD kaartje mee voor de opslag.

Nieuwe features voor dit navigatiesysteem zijn onder anderen de auto power on die het systeem opstart wanneer de auto start (hij meet dan spanning op de USB bus). Neem je het systeem mee wanneer je de auto verlaat, helpt het systeem bij terugkomst om je auto op te sporen. Handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.