Flic, de slimme knop die je overal kwijt kunt

Diverse fabrikanten van smartphones leveren tegenwoordig NFC tags mee. Door hier met je smartphone op te tikken, kun je dan zelf acties programmeren. Flic maakt het nog makkelijker. Je laat je smartphone in de zak en drukt simpelweg op de Flic.

De Flic is een echte knop die via Bluetooth Smart met je smartphone of tablet verbonden is. Hij kan zelfs aan meerdere smartphones gekoppeld worden en afhankelijk van de smartphone verschillende acties uitvoeren.

Flic-Detail

Zo kun je de Flic gebruiken om je Philips Hue verlichting in te schakelen, je Nest thermostaat te regelen, een Facebook bericht online te zetten, een WeMo schakelaar aanzetten etc. etc. De Flic heeft een eigen batterij en hoeft niet te worden opgeladen. De batterij in de Flic, een simpele knoopcel, gaat zo’n vijf jaar mee.

Beschikbaarheid

De Flic staat nu op IndieGoGo en is verkrijgbaar vanaf $23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events