De autonome Burg 12 smartwatch gaat in Amerika in de verkoop

In Nederland zien we ze niet zoveel en enkele maanden terug gingen ze zelfs failliet. Ik heb het over de autonome smartwatches van Burg. Smartwatches die wel met een Android of iPhone verbonden kunnen worden, maar door een eigen SIM ook zonder smartphone bruikbaar zijn.

De Nederlandse designer Harmen van den Burg, bekend van onder anderen Ikea producten, heeft de Burg 12 nu in Amerika in de winkels liggen. Daar wordt het horloge verkocht met een SIM waar je meteen al $25 tegoed op krijgt.

Het display van de Burg 12 meet 1,5 inch of 240×240 pixels en is een volledig touchscreen. Het horloge zelf kan gebruikt worden voor het voeren van gesprekken en het versturen van tekstberichten. Er zit een kleine camera in om foto’s te maken en een micro-SD slot voor de opslag van data.

Beschikbaarheid

Standaard wordt de Burg 12 met zwarte of paarse bandjes geleverd. Burg gaat ook losse bandjes en zelfs covers voor de behuizing verkopen. Of en wanneer we de Burg 12 hier in de schappen zien liggen is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.