Breaking: Ook KitchenAid komt met een Nespresso machine

We hebben breaking nieuws voor liefhebbers van Nespresso. Hij moet officieel pas half november worden aangekondigd, maar wij hebben nu al alle details over de nieuwste Nespresso machine. De eerste machine die gemaakt is door het iconische keukenmerk KitchenAid.

De nieuwe machine heeft de naam KitchenAid Artisan meegekregen en wordt natuurlijk in de rode kleuren van de Artisan range uitgebracht (appelrood en keizerrood). Daarnaast verschijnt de machine in amandelwit, parelmoerwit, grijs en zwart.

De KitchenAid Artisan machine is een pure Nespresso machine, zonder de mogelijkheid tot het maken van melkbereidingen. Wel lijkt de machine over een mooi, groot waterreservoir te beschikken. Herkenbare KitchenAid design elementen als de metalen band over de ‘kop’ van de machine ontbreken niet.

Ook opvallend aan het design is de keuzeknop aan de voorkant van de machine. Deze draai je in de juiste stand en geeft jouw keuze weer met witte LED’s. Het lijkt erop dat deze zes standen kent in plaats van de drie standen die we van Nespresso kennen.

Beschikbaarheid

Met Aeroccino kost de Artisan Nespresso €459,- zonder €399,-.

3 reacties

  1. ik heb dit apparaat een week in huis.
    ben er zeer tevreden over. Robuust en solide machine. Oogstrelend op je aanrecht. Simpele bediening 6 standen voor hoeveelheid koffie. Temperatuur koffie heet. ik wil niet anders. Advies gebruik wel de nespresso cups

  2. Nog geen moment spijt van deze aankoop. Ik gebruik deencups, dat gaat prima. Superapparaat en energiezuinig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.