Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Woojer, force feedback in je muziek

In de club en in de bios, daar voel je echt de bass, gewoon door de extreem krachtige speakers die daar te vinden zijn. Het maakt niet uit hoe groot je hoofdtelefoon is, maar op je oren zal je dit nooit ervaren. Nouja niet zonder de Woojer.

De Woojer moet je zien als een stukje force feedback op basis van muziek. De kleine unit bevat een vibrerende motor die de bass qua gevoel moet versterken. Hoewel je er een kleding clip bij krijgt, komt de Woojer ook met een borstbandje om hem direct op het lichaam te dragen en daarmee de bass nog intenser te ervaren.

De Woojer gebruikt geen apps en is daarmee vrijwel onafhankelijk van de hardware die je gebruikt. Het enige dat belangrijk is, is dat je luistert met een 3,5mm audiokabel. De Woojer sluit je namelijk aan op je smartphone en je hoofdtelefoon sluit je weer aan op de Woojer. De Woojer heeft een eigen accu en gaat 4 uur mee.

Beschikbaarheid

Woojer was een Kickstarter en wist daar $140.000 op te halen. Nu komt de Woojer, in ieder geval in Amerika, in de winkel voor $99. Je kunt dan kiezen tussen de groene, witte, zwarte, rode en blauwe uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.