Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Philips lanceert de AirFryer app

Misschien ken je hem nog. We hebben hem lang geleden al eens getest. Het eerste model van de AirFryer en ja, hij doet het nog steeds. En ja, voor mijn gevoel ben ik aardig creatief met het ding, maar vanaf vandaag kunnen de creatieve grenzen nog verder verkend worden.

Met de nieuwe AirFryer app voor iOS en Android gaat Philips nog meer informatie geven over de mogelijkheden van dit nieuwe frituren waarbij je weinig tot geen olie gebruikt. De app moet ons nieuwe recepten opleveren, maar ook inspireren om nieuwe technieken uit te proberen en om natuurlijk nog gezonder te koken.

De app is vanaf nu verkrijgbaar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.