GadgetGear.nl

Ninebot gaat in Nederland de strijd aan met de Segway

Nederland krijgt er een Seway concurrent bij in de vorm van de Ninebot. Een Segway variant die er net wat futuristischer uitziet. Aardig detail is dat een stuurstang niet noodzakelijk is bij de Ninebot.

De Ninebot heeft een actieradius van 20KM. Dit komt doordat Ninebot gebruik maakt van dezelfde accu’s die in de Tesla Model S zijn geplaatst. Via een upgrade van de accu is deze actieradius te vergroten tot 30-40KM. Het laden van de accu’s duurt 3-4 uur.

De Ninebot heeft een 17-cijferige Vincode en wordt bij de wet aangezien als een bijzondere bromfiets.

Beschikbaarheid

De Ninebot gaat €3490 kosten.

4 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten