Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Kuna, slimme verlichting met bewakingsfunctie

Eerder deze week zagen we hoe Renkforce probeerde om buitenverlichting te combineren met een bewakingscamera. De Kuna doet dit ook, maar lijkt op het oog veel beter doordacht.

De Kuna combineert een traditionele lamp voor continulicht met een 720p HD camera. Zowel de lamp als de camera zijn via WiFi te bedienen. Via de microfoon hoor je wat er wordt gezegd en via de speaker kun je terugpraten. In geval van inbraak of een andere noodsituatie, bevat de lamp een sirene en er zit een bewegingsmelder in die notificaties naar je smartphone stuurt.

Op je smartphone kun je de HD stream bekijken om te weten wie er aan de deur staat. Je kunt timers instellen en instellen wanneer de lamp aan moet. De meldingen en stream is overal ter wereld te bekijken.

Beschikbaarheid

De Kuna staat nu op IndieGoGo.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.