Audi versoepelt beleid kaartupdates

Wanneer het om in-dash navigatiesystemen komt is de integratie perfect, maar het updaten van de kaarten blijft nodeloos duur ten opzichte van de losse TomTom en Mio navigatiesystemen die al jaren schermen met lifetime kaart updates die ook nog eens ieder kwartaal beschikbaar zijn. Audi komt vandaag dan ook met groot nieuws. Ze zetten een kleine stap in de goede richting.

Rijders van de Audi A6 en A7 Sportbag worden binnenkort verwend met de mogelijkheid om iedere zes maanden nieuwe kaartupdates te downloaden. Installatie kan via een computer, maar ook via een SD kaart. Kom je er helemaal niet uit, staat het dealernetwerk van Audi voor je klaar. De eerste vijf kaartupdates (dus 2,5 jaar) zijn zelfs gratis. Een grote stap voor audi, een kleine stap in de wereld van de navigatiesystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Audi versoepelt beleid kaartupdates”

  1. Toevoeging: de kaart-update kan niet alleen worden uitgevoerd via computer of SD kaartje, maar ook volledig automatisch, 'online' dus. Audi's MMI systeem heeft nml via Audi connect internettoegang.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram