Audi integreert Sonos Audio in de Q4 e-tron

Audi Q4 e-Tron

Vrijwel alle in-car audio komt uit de fabrieken van Samsung. Denk aan merken als harman/kardon, B&O, JBL… voor automerken valt hierdoor weinig te innoveren. Audi lijkt nu ineens buiten Korea te shoppen en kondigt een samenwerking met Sonos aan.

Sonos was ooit vooral het heel handige multiroom audioproduct, maar was in de beginjaren geen top audiomerk. Met name de laatste jaren zijn daar enorme veranderingen in geweest. Sonos pompt het ene na het andere high-end product de markt op. En dat zeg ik terwijl ik op de achtergrond luister naar de nieuwe Sonos Roam die ik aan het reviewen ben.

Met de Move en de Roam presenteerde Sonos al een tweetal outdoor speakers, daar komt nu de Audi Q4 e-tron bij. Want eerlijk is eerlijk, de kans is klein dat je met jouw auto veel binnen het WiFi bereik van jouw huis naar muziek zal luisteren.

Hoe de Sonos beleving er precies uit gaat zien is nog onbekend. Audi noemt de samenwerking in één zinnetje in haar gigantische persbericht en ook het persbericht vanuit Sonos beperkt zich tot het benoemen van de samenwerking. Na de samenwerking met Ikea is dit in ieder geval weer een nieuwe opsteker voor het audiomerk.

Na de Q4, zal Audi de Sonos sound ook naar de A1, Q2 en Q3 series brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.