Synology komt weer met een nette NAS op de markt. De nieuwe DS415+ heeft niet alleen ruimte voor vier drives, maar is ook nog eens uitgerust met een quad-core 2.4GHz Intel Atom processor.

Om de data op de drives te beschermen, is de DS415+ voorzien van AES-NI encryptie. 2GB aan DDR3 werkgeheugen moet er voor zorgen dat de DS415+ moeiteloos meerdere taken tegelijk kan uitvoeren. Door de beschikbaarheid van twee LAN poorten is link aggregatie mogelijk om zo meer bandbreedte naar de NAS beschikbaar te hebben. Het energieverbruik gaat van 17,3 Watt in de slaapstand tot 46,2 Watt bij piekbelasting. Natuurlijk draait de NAS op DSM 5.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.