Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Photokina: Braun introduceert de Champion en Jumper actiecamera’s

Het Duitse Braun komt met twee nieuwe actiecamera’s naar de IFA. Het betreft de Champion en de Jumper. Waar de Champion de vormfactor van de camera’s van GoPro volgt, volgt de Jumper de camera’s zoals we ze onder anderen van Sony kennen.

Braun Champion

De Champion filmt op 1080p30fps of 720p60fps en gebruikt de populaire h.265 codec. Deze camera bevat WiFi en is te besturen via de Symagix app. Via een micro-HDMI uitgang zijn de beelden op een TV te bekijken en er kunnen SD kaarten in van maximaal 32GB. Aan de achterkant zit nog een LCD display en hij kan zowel als dashcam en als webcam worden ingezet via de USB 2.0 verbinding. Hij komt met een verwisselbare 1.000mAh accu.

Braun levert de Champion met een onderwaterbehuizing, helmstrap, fietsbevestiging, sticker, afstandsbediening en autolader. Het geheel gaat €119 kosten.

Braun Jumper

De Jumper is één van de goedkoopste actioncams die je gaat vinden. Deze camera filmt in 720p30fps. Hij is in 70 minuten volledig op te laden. Daarna is de 220mAh accu goed voor een klein uur aan opnametijd. Er zit een 1,3 megapixel sensor in voor foto’s.

Braun-Jumper

De Braun Jumper komt met een berg accessoires. Deze kleine camera gaat €69 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.