Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Libratone komt met een wollen soundbar

We kennen allemaal het probleem. Hoe platter de TV, hoe platter het geluid. Er is gewoon geen ruimte voor een fatsoenlijke klankkast beschikbaar. Daarom zoeken we naarstig naar geluidsverbeteraars. Pakken we dat goed aan, gaan we voor een 7.1 surround set. Willen we het snel en simpel, gaan we voor de soundbar. Libratone heeft nu ook een soundbar gemaakt, maar één die qua design echt opvalt. Ik heb het over de Libratone Diva.

De Libratone Diva valt op door de ronde hoeken en de bolle vorm van de speaker wanneer deze aan de wand hangt. Een ander opvallend element aan het design van de speaker is de wollen cover die Libratone er overheen heeft gehangen.

De Diva kan zowel voor de TV als voor muziek worden gebruikt. Via IR learning zijn de Diva en de TV met één afstandsbediening aan te sturen. Het verbinden met de TV kan via een optische audio ingang.

Libratone-Diva

De Diva is een connected speaker en kan via AirPlay en DLNA bestanden vanaf het netwerk afspelen. Naast WiFi streaming is er ook ondersteuning voor Bluetooth 4.0 met aptX. Snel koppelen van non-iOS toestellen kan via NFC.

De speaker zelf is opgebouwd uit een 5 inch 75 Watt Bass speaker, twee 3 inch 50 Watt mid-range speakers en twee 1 inch 25 Watt ribbon tweeters.

Beschikbaarheid

De Libratone Diva ligt binnenkort in de winkel voor €799. Standaard komt hij met een zwarte cover, maar andere kleuren zijn aan te kopen om hem beter in te passen in het interieur van jouw kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.