Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Synology komt met extreem goedkope singlebay NAS

Synology heeft vandaag de DS115j aangekondigd. Een single bay NAS die de Synology DSM 5.0 ervaring biedt tegen een adviesprijs van €91,60. Met een datasnelheid van 103MB per seconde is hij alles behalve traag.

Het verbruik van de DS115j is slechts 3,85 Watt als de schijf in de slaapstand staat. Bij gebruik loopt dit op tot een nette 13 Watt. De geluidsproductie ligt op 18,1 dB. Wil je zelf een IP camera netwerkje opzetten, krijg je van Synology meteen al twee licenties zodat je de beelden op de NAS kan opslaan.

DSM 5.0 bevat een enorme suite aan handige apps. Van het opzetten van je eigen website tot het opbouwen van een mail of mediaserver. Daarnaast kunnen de services op de DS115j gebruikt worden voor een personal cloud service en het uitvoeren van back-ups vanuit Windows en Mac OS.

Beschikbaarheid

De Synology DS115j is nu te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.