Het was even onduidelijk of Sony bleef vasthouden aan haar eigen platform wat we kennen van de SmartWatch en SmartWatch 2. Toch is ook Sony om en werkt de nieuwe SmartWatch 3 op Android Wear waardoor een stuk diversiteit verdwijnt, maar Sony wel het grootste platform blijft gebruiken.

Dat Sony veel ervaring heeft in het bouwen van smartwatches, zien we terug in de displaykeuze. Sony kiest namelijk voor een 1,6 inch 320×320 transflecitve display. Dat biedt niet de mooiste kleuren, maar werkt wel goed in de volle zon. De achterplaat is van roestvrij staal en het horloge zelf is IP683 waterdicht. Voor het opladen gebruikt Sony toch een standaard micro-USB poort zodat je zelf geen lader hoeft mee te slepen.

Net als bij iedere andere Android Wear smartwatch die op deze dagen is gepresenteerd, krijg je 4GB aan interne opslagruimte voor je apps. Sony biedt een synchronisatiefunctie voor muziek en data zodat je ook zonder je smartphone kunt sporten.

Beschikbaarheid

Sony levert de SmartWatch 3 in eerste instantie in de kleuren zwart en limoen. Later volgen witte en roze bandjes. De SmartWatch 3 gaat €229,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.