Naast de derde generatie Xperia Z smartphones en tablets van Sony, mogen we deze IFA ook weer een paar hele spectaculaire wearables van Sony verwachten. Volgen we de traditie, is de introductie van de SmartWatch 3 natuurlijk geen verrassing. De introductie van de SmartBand Talk wel.

Sony SmartWatch 3

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is de SmartWatch 3 alweer de vierde generatie van het slimme horloge van Sony. Hoewel Sony een eigen Android variant gebruikte voor de SmartWatch 2, zeggen de geruchten nu dat Sony toch over is op Android Wear, het platform dat LG en Motorola in hun horloges gebruiken.

Of dat echt waar is, valt te betwijfelen. Sony gaf eerder aan sterk in haar eigen platform te geloven (wat mij betreft een prima keuze). De gelekte beelden laten dan ook een horloge zien met het beeld van de Sony LifeLog app. De app die hoort bij de huidige generatie Sony SmartBand. Is Sony toch over op Android Wear, dan is dat ook niets om je zorgen over te maken.

Verder lijkt het erop dat de Sony SmartWatch 3 een 1,68 inch IPS display heeft gekregen met een 320×320 resolutie. Sony gaat wederom voor een rechthoekig display en IP58 waterdichtheid.

Sony SmartBand Talk

De nieuwe SmartBand Talk is de directe opvolger van de Sony SmartBand SWR10. Waar de SWR10 over drie status LED’s beschikte, krijgt de SmartBand Talk een e-ink display (die zelfde displays als in e-readers) om belangrijke statusinformatie weer te geven. Een slimme zet, want deze displays kosten nauwelijks stroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.